დასახელება | სსიპ - აკაკი წერეთლის სახელმწიფო უნივერსიტეტის საკვები პროდუქტების ტექნოლოგია და უვნებლობის საბაკალავრო საგანმანათლებლო პროგრამის აკრედიტაციის შესახებ |
პროცესი | აკრედიტაცია |
საბჭო | საგანმანათლებლო პროგრამების აკრედიტაციის საბჭო |
გადაწყვეტილების ნომერი | 89 |
გადაწყვეტილება | გადმოწერა |
ფაილი ატვირთულია | 3 ივლისი 2019 14:46:48 |
თარიღი | 1 აპრილი 2019 |
საბჭოს მითითება | სსიპ - აკაკი წერეთლის სახელმწიფო უნივერსიტეტი |
სასწავლო დაწესებულების მითითება | უნივერსიტეტი |
ოქმი | საგანმანათლებლო პროგრამების აკრედიტაციის საბჭოს სხდომის ოქმი |
ოქმის ნომერი | 22 |
დასკვნა 1 | გადმოწერა |