| უსდ-ს სახელწოდება | სსიპ - აკაკი წერეთლის სახელმწიფო უნივერსიტეტი |
| პროგრამის სახელწოდება | სასურსათო პროდუქტთა ტექნოლოგია და ექსპერტიზა |
| კვალიფიკაციის სახელწოდება | სასურსათო ტექნოლოგიის ბაკალავრი |
| კვალიფიკაციის დონე | პირველი ციკლი - მე-6 დონე |
| სწავლის საფეხური | ბაკალავრიატი |
| პროგრამის ენა | ქართული |
| დეტალური სფეროს დასახელება და კოდი (ISCED – F –2013) | 0721 სურსათის გადამუშავება |
| ECTS კრედიტების ჯამური რაოდენობა | 240 |
| განხორციელების ადგილი | საქართველო,ქუთაისი,თამარ მეფის #59 |
| ერთობლივი საგანმანათლებლო პროგრამა | არა |
| გადაწყვეტილება | პოზიტიური |
| პირობა ან შეზღუდვა | ვადა ხარვეზის გამოსასწორებლად |
| ძალაშია თარიღიდან | 7 სექტემბერი 2021 |
| ძალაშია თარიღამდე | 2 მაისი 2026 |
| გადაწყვეტილების თარიღი | 7 სექტემბერი 2021 |
| გადაწყვეტილების ნომერი | 874412 |
| დასკვნა | დასკვნა |
| გადაწყვეტილება | გადაწყვეტილება |
| ოქმი | ოქმი |