უსდ-ს სახელწოდება |
სსიპ - ბათუმის შოთა რუსთაველის სახელმწიფო უნივერსიტეტი |
პროგრამის სახელწოდება |
სასურსათო ტექნოლოგია |
კვალიფიკაციის სახელწოდება |
სასურსათო ტექნოლოგიის ბაკალავრი |
კვალიფიკაციის დონე |
პირველი ციკლი - მე-6 დონე
|
სწავლის საფეხური |
ბაკალავრიატი
|
პროგრამის ენა |
ქართული
|
დეტალური სფეროს დასახელება და კოდი (ISCED – F –2013) |
0721 სურსათის გადამუშავება
|
ECTS კრედიტების ჯამური რაოდენობა |
240
|
განხორციელების ადგილი |
გრიშაშვილის ქ. №5, ფიროსმანის ქ. №12,
ნინოშვილის №35, ბათუმი, საქართველო
|
გადაწყვეტილება |
პოზიტიური პირობებით ან შეზღუდვებით
|
პირობა ან შეზღუდვა |
აკრედიტაცია რეკომენდაციების შესრულების თაობაზე ანგარიშის წარმოდგენის პირობით
|
პირობის ან შეზღუდვის ვადა |
1 წელი
|
ძალაშია თარიღიდან |
25 აპრილი 2023 |
ძალაშია თარიღამდე |
31 დეკემბერი 2025 |
გადაწყვეტილების თარიღი |
10 მაისი 2023
|
გადაწყვეტილების ნომერი |
525703
|
დასკვნა |
დასკვნა
|
გადაწყვეტილება |
გადაწყვეტილება
|
ოქმი |
ოქმი
|