უსდ-ს სახელწოდება |
სსიპ - აკაკი წერეთლის სახელმწიფო უნივერსიტეტი |
პროგრამის სახელწოდება |
საკვები პროდუქტების ტექნოლოგია და უვნებლობა |
კვალიფიკაციის სახელწოდება |
სასურსათო ტექნოლოგიის ბაკალავრი |
კვალიფიკაციის დონე |
პირველი ციკლი - მე-6 დონე
|
სწავლის საფეხური |
ბაკალავრიატი
|
პროგრამის ენა |
ქართული
|
დეტალური სფეროს დასახელება და კოდი (ISCED – F –2013) |
0721 სურსათის გადამუშავება
|
ECTS კრედიტების ჯამური რაოდენობა |
240
|
განხორციელების ადგილი |
ახალგაზრდობის გამზ. №98, ქუთაისი, სასწავლო კორპუსი
№ 7, 4600, საქართველო
|
ერთობლივი საგანმანათლებლო პროგრამა |
არა
|
გადაწყვეტილება |
პოზიტიური
|
პირობა ან შეზღუდვა |
ვადა ხარვეზის გამოსასწორებლად
|
ძალაშია თარიღიდან |
7 ნოემბერი 2023 |
ძალაშია თარიღამდე |
31 დეკემბერი 2025 |
გადაწყვეტილების თარიღი |
7 ნოემბერი 2023
|
გადაწყვეტილების ნომერი |
1509523
|
დასკვნა |
დასკვნა
|
გადაწყვეტილება |
გადაწყვეტილება
|
ოქმი |
ოქმი
|