| უსდ-ს სახელწოდება | სსიპ - აკაკი წერეთლის სახელმწიფო უნივერსიტეტი |
| პროგრამის სახელწოდება | საკვები პროდუქტების ტექნოლოგია და უვნებლობა |
| კვალიფიკაციის სახელწოდება | სასურსათო ტექნოლოგიის ბაკალავრი |
| კვალიფიკაციის დონე | პირველი ციკლი - მე-6 დონე |
| სწავლის საფეხური | ბაკალავრიატი |
| პროგრამის ენა | ქართული |
| დეტალური სფეროს დასახელება და კოდი (ISCED – F –2013) | 0721 სურსათის გადამუშავება |
| ECTS კრედიტების ჯამური რაოდენობა | 240 |
| განხორციელების ადგილი | ახალგაზრდობის გამზ. №98, ქუთაისი, სასწავლო კორპუსი № 7, 4600, საქართველო |
| ერთობლივი საგანმანათლებლო პროგრამა | არა |
| გადაწყვეტილება | პოზიტიური |
| პირობა ან შეზღუდვა | ვადა ხარვეზის გამოსასწორებლად |
| ძალაშია თარიღიდან | 7 ნოემბერი 2023 |
| ძალაშია თარიღამდე | 31 დეკემბერი 2025 |
| გადაწყვეტილების თარიღი | 7 ნოემბერი 2023 |
| გადაწყვეტილების ნომერი | 1509523 |
| დასკვნა | დასკვნა |
| გადაწყვეტილება | გადაწყვეტილება |
| ოქმი | ოქმი |