FAQ

სსიპ - აკაკი წერეთლის სახელმწიფო უნივერსიტეტი

უსდ-ს სახელწოდება სსიპ - აკაკი წერეთლის სახელმწიფო უნივერსიტეტი
პროგრამის სახელწოდება საკვები პროდუქტების ტექნოლოგია და უვნებლობა
კვალიფიკაციის სახელწოდება სასურსათო ტექნოლოგიის ბაკალავრი
კვალიფიკაციის დონე პირველი ციკლი - მე-6 დონე
სწავლის საფეხური ბაკალავრიატი
პროგრამის ენა ქართული
დეტალური სფეროს დასახელება და კოდი (ISCED – F –2013) 0721 სურსათის გადამუშავება
ECTS კრედიტების ჯამური რაოდენობა 240
განხორციელების ადგილი ახალგაზრდობის გამზ. №98, ქუთაისი, სასწავლო კორპუსი № 7, 4600, საქართველო
ერთობლივი საგანმანათლებლო პროგრამა არა
გადაწყვეტილება პოზიტიური
პირობა ან შეზღუდვა ვადა ხარვეზის გამოსასწორებლად
ძალაშია თარიღიდან 7 ნოემბერი 2023
ძალაშია თარიღამდე 31 დეკემბერი 2025
გადაწყვეტილების თარიღი 7 ნოემბერი 2023
გადაწყვეტილების ნომერი 1509523
დასკვნა დასკვნა
გადაწყვეტილება გადაწყვეტილება
ოქმი ოქმი