უსდ-ს სახელწოდება |
სსიპ - საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტი |
პროგრამის სახელწოდება |
საკვები პროდუქტების
გადამუშავება და სამაცივრო
ტექნოლოგია |
კვალიფიკაციის სახელწოდება |
ინჟინერიის ბაკალავრი
სასურსათო
ტექნოლოგიაში |
კვალიფიკაციის დონე |
პირველი ციკლი - მე-6 დონე
|
სწავლის საფეხური |
ბაკალავრიატი
|
პროგრამის ენა |
ქართული
|
დეტალური სფეროს დასახელება და კოდი (ISCED – F –2013) |
0721 სურსათის გადამუშავება
|
ECTS კრედიტების ჯამური რაოდენობა |
240
|
განხორციელების ადგილი |
მ. კოსტავას ქ. 68, თბილისი,
საქართველოს
ტექნიკური უნივერსიტეტი,
სასწავლო კორპუსი N I, 0175
საქართველო
|
გადაწყვეტილება |
პოზიტიური პირობებით ან შეზღუდვებით
|
პირობა ან შეზღუდვა |
აკრედიტაცია რეკომენდაციების შესრულების თაობაზე ანგარიშის წარმოდგენის პირობით
|
პირობის ან შეზღუდვის ვადა |
1 წელი
|
ძალაშია თარიღიდან |
23 დეკემბერი 2022 |
ძალაშია თარიღამდე |
31 დეკემბერი 2025 |
გადაწყვეტილების თარიღი |
13 იანვარი 2023
|
გადაწყვეტილების ნომერი |
23935
|
დასკვნა |
დასკვნა
|
გადაწყვეტილება |
გადაწყვეტილება
|
ოქმი |
ოქმი
|