| უსდ-ს სახელწოდება | სსიპ - საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტი |
| პროგრამის სახელწოდება | საკვები პროდუქტების გადამუშავება და სამაცივრო ტექნოლოგია |
| კვალიფიკაციის სახელწოდება | ინჟინერიის ბაკალავრი სასურსათო ტექნოლოგიაში |
| კვალიფიკაციის დონე | პირველი ციკლი - მე-6 დონე |
| სწავლის საფეხური | ბაკალავრიატი |
| პროგრამის ენა | ქართული |
| დეტალური სფეროს დასახელება და კოდი (ISCED – F –2013) | 0721 სურსათის გადამუშავება |
| ECTS კრედიტების ჯამური რაოდენობა | 240 |
| განხორციელების ადგილი | მ. კოსტავას ქ. 68, თბილისი, საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტი, სასწავლო კორპუსი N I, 0175 საქართველო |
| გადაწყვეტილება | პოზიტიური პირობებით ან შეზღუდვებით |
| პირობა ან შეზღუდვა | აკრედიტაცია რეკომენდაციების შესრულების თაობაზე ანგარიშის წარმოდგენის პირობით |
| პირობის ან შეზღუდვის ვადა | 1 წელი |
| ძალაშია თარიღიდან | 23 დეკემბერი 2022 |
| ძალაშია თარიღამდე | 31 დეკემბერი 2025 |
| გადაწყვეტილების თარიღი | 13 იანვარი 2023 |
| გადაწყვეტილების ნომერი | 23935 |
| დასკვნა | დასკვნა |
| გადაწყვეტილება | გადაწყვეტილება |
| ოქმი | ოქმი |