FAQ

სსიპ - საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტი

უსდ-ს სახელწოდება სსიპ - საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტი
პროგრამის სახელწოდება საკვები პროდუქტების გადამუშავება და სამაცივრო ტექნოლოგია
კვალიფიკაციის სახელწოდება ინჟინერიის ბაკალავრი სასურსათო ტექნოლოგიაში
კვალიფიკაციის დონე პირველი ციკლი - მე-6 დონე
სწავლის საფეხური ბაკალავრიატი
პროგრამის ენა ქართული
დეტალური სფეროს დასახელება და კოდი (ISCED – F –2013) 0721 სურსათის გადამუშავება
ECTS კრედიტების ჯამური რაოდენობა 240
განხორციელების ადგილი მ. კოსტავას ქ. 68, თბილისი, საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტი, სასწავლო კორპუსი N I, 0175 საქართველო
გადაწყვეტილება პოზიტიური პირობებით ან შეზღუდვებით
პირობა ან შეზღუდვა აკრედიტაცია რეკომენდაციების შესრულების თაობაზე ანგარიშის წარმოდგენის პირობით
პირობის ან შეზღუდვის ვადა 1 წელი
ძალაშია თარიღიდან 23 დეკემბერი 2022
ძალაშია თარიღამდე 31 დეკემბერი 2025
გადაწყვეტილების თარიღი 13 იანვარი 2023
გადაწყვეტილების ნომერი 23935
დასკვნა დასკვნა
გადაწყვეტილება გადაწყვეტილება
ოქმი ოქმი