უსდ-ს სახელწოდება |
სსიპ - საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტი |
პროგრამის სახელწოდება |
საკვები პროდუქტების წარმოება გადამუშავება და სამაცივრო მოწყობილობები |
კვალიფიკაციის სახელწოდება |
ინჟინერიის ბაკალავრი სასურსათო ტექნოლოგიაში |
კვალიფიკაციის დონე |
პირველი ციკლი - მე-6 დონე
|
სწავლის საფეხური |
ბაკალავრიატი
|
პროგრამის ენა |
ქართული
|
დეტალური სფეროს დასახელება და კოდი (ISCED – F –2013) |
0721 სურსათის გადამუშავება
|
ECTS კრედიტების ჯამური რაოდენობა |
240
|
განხორციელების ადგილი |
მ. კოსტავასქ. 77.თბილისი, 0175. საქართველო
|
გადაწყვეტილება |
პოზიტიური პირობებით ან შეზღუდვებით
|
პირობა ან შეზღუდვა |
პირობითი აკრედიტაცია
|
პირობის ან შეზღუდვის ვადა |
1 წელი და 6 თვე
|
ძალაშია თარიღიდან |
23 ივნისი 2021 |
ძალაშია თარიღამდე |
23 დეკემბერი 2023 |
გადაწყვეტილების თარიღი |
7 ივლისი 2021
|
გადაწყვეტილების ნომერი |
690260
|
დასკვნა |
დასკვნა
|
გადაწყვეტილება |
გადაწყვეტილება
|
ოქმი |
ოქმი
|